top of page
Abstract City Lights

Sex in the city
Food and stories

 

Vrijdag 1 maart 2024 (VOLZET)

Vrijdag 15 maart 2024

 

19 uur

Zaal Hongaar, De Bayostraat 10, 3000 Leuven

Wat mag je verwachten?

Het concept is simpel. Het resultaat verbluffend.

We brengen mensen samen rond een tafel. De tafel zelf is prachtig gedekt, er wordt heerlijk eten geserveerd en er worden verhalen verteld. 

Met heerlijke hapjes vol pit en prikkelende ingrediënten brengen we je graag het hoofd op hol. Het verhaal bij deze gelegenheid is warm en sensueel.  


Katelijne duikt voor de gelegenheid in haar arsenaal erotische verzen en verhalen. Peter vult haar warme woordenvloed vol passie aan met het juiste streepje muziek. Kaat zorgt voor de juiste stemming met haar eigenzinnige bloemencreaties. Bie roert in de potten en brengt goesting op tafel. 

Een onvergetelijke avond om te horen, te proeven, te ruiken, te voelen, te genieten ...

Uw begeleiders van de avond
Kaat bloemen.jpg
Kaat Goelen

Flower creative

DSC03245.JPG
Bie Van de Kerckhove

Foodie

peter-verberckmoes.jpg
Katelijne Billet

Vertelnimf

Peter Verberckmoes

Muzikale wizard

Katelijne.jpg

Praktische info

Er zijn maximum 24 stoelen aan onze tafel. 

Wij starten om 19u met het aperitief. Einde is voorzien rond 22u.

Wij verwennen je tijdens dit verteldiner met 6 hapjes inclusief aperitief, water, 2 glazen wijn of een niet- alcoholisch alternatief voor de prijs van €89 (incl. BTW) per persoon.

Vijf van de zes hapjes zijn puur vegetarisch. Voor 1 hapje gebruiken we schaaldieren. Graag intoleranties of allergieën melden bij inschrijving. 

Inschrijven kan via het onderstaande formulier. De inschrijving is pas definitief na storting van 89 euro per persoon op rekeningnummer BE98 7330 6462 7793 van De Maaltafel/Cambiar VOF met vermelding van naam, datum en aantal personen. Annuleren zonder kosten kan tot uiterlijk 1 week voor de voorstelling.

Inschrijving

Bedankt voor je inschrijving!

bottom of page