Wie ben ik? 

Ik droom over koken 's nachts en mijn dag begint met de vraag 'wat eten we vandaag?' Ik vind het geweldig om mensen te ontvangen, een menu te bedenken en de beste ingrediënten te zoeken. Mijn hoofd zit vol met recepten die ik nog wil proberen en altijd slingert er wel een interessant kookboek rond.

Ik rondde met succes de driejarige beroepsopleiding tot restauranthouder-traiteur af bij Syntra. Tijd om studie, kookpraktijk en passie samen te brengen in de Maaltafel.

 

Ik pin me niet vast op één kookstijl en hou het graag flexibel. Exotisch of Vlaamse keuken? Graag een stukje vlees of liever de smaak van groenten? Mag het iets meer zijn of pas je voor gluten, lactose of suiker? Het kan allemaal.

Mijn koken is het resultaat van een jarenlange ontdekkingstocht op zoek naar gezonde, (h)eerlijke en liefst ook duurzame voeding. Want voeding is zoveel meer dan eten! Ik deel dit graag met jou.